ПОРЪЧАЙТЕ ПО ТЕЛЕФОН
0879 009 777

9-те правила за перфектно селфи

09.03.2018 21:43:55

9-те правила за перфектно селфи

Някои смятат селфитата за признак на самовлюбеност, други за загуба на време, трети пък вече не могат да си представят ежедневието без тях. Едно е сигурно – няма как да се отрече, че модата да се снимаш сам стана нещо като нова виртуална идентичност.

1. Не снимайте отдолу

Най-добрите снимки се получават, ако държите смартфона малко по-високо от равнището на очите.

2. Покажете по-добрия си профил

Направете няколко тестови кадъра, за да установите коя половина на лицето ви е по-фотогенична – лявата или дясната.

3. Внимавайте за ръцете си

Хубавото селфи не трябва да изглежда като селфи. Опъната ръка в кадър и пръсти на екрана – това е несериозно.

4. Не снимайте отражението си в огледалото със светкавица

Такива снимки винаги изглеждат непредставително: отражението от светкавицата разваля целия кадър

5. Не позирайте

За добро селфи е изключително важно да се държите естествено, а да се постигне подобно нещо, докато снимаш себе си, не е толкова лесно. Например може да си представите, че си общувате с някого, когото харесвате. Друг начин е да настроите камерата на телефона си на режим за серийно снимане – така има по-голям шанс поне една снимка да се получи непринудено.

6. Снимайте под правилен ъгъл

Идеалният ракурс е изяснен по емпиричен път. Запомнете: завъртане на лицето три четвърти, а не анфас – ще бъдете неотразими.

7. Уверете се, че вие сте в главната роля

Фонът също е много важен за красиво селфи. Мръсни чинии и нацупени физиономии на случайни минувачи зад гърба ви – минус 90% от успеха. 

8. Само не „дъкфейс“!

Освен ако не целите да направите идиотска снимка, никога не правете онази досадна физиономия със свитите устни. За хубаво селфи върви по-добре просто открита позитивна усмивка.

9. Светлината е ключова

По-добре е източникът на светлина да е пред вас и меко да огрява лицето ви. Ярката светлина и тъмнината още никого не са разкрасили. Затова пък разсеяната светлина е сигурен начин да се избегнат нежелани сенки по снимката, внезапни бръчки и унили торбички под очите. Селфи ринг SVETNYМЕ безупречно стои зад всичко това.

БЛОГА НА SVETNTME

Блог

9-те правила за перфектно селфи

9 правила за перфектно селфи

Някои смятат селфитата за признак на самовлюбеност, други за загуба на време, трети пък вече не могат да си представят ежедневието без тях. Едно е сигурно – няма как да се отрече, че модат Някои смятат селфитата за признак на самовлюбеност, други за загуба на време, трети пък вече не могат да си представят ежедневието без тях. Едно е сигурно – няма как да се отрече, че модат 2018-03-09T22:19:41+02:00 9-те правила за перфектно селфи

<p>Някои смятат селфитата за признак на самовлюбеност, други за загуба на време, трети пък вече не могат да си представят ежедневието без тях. Едно е сигурно &ndash; няма как да се отрече, че модата да се снимаш сам стана нещо като нова виртуална идентичност.</p> <h3>1. Не снимайте отдолу</h3> <p>Най-добрите снимки се получават, ако държите смартфона малко по-високо от равнището на очите.</p> <h3>2. Покажете по-добрия си профил</h3> <p><img src="https://cdncloudcart.com/4062/files/image/22528948_350698555354319_8110240333674129045_o.jpg" alt="" width="600" height="600" /></p> <p>Направете няколко тестови кадъра, за да установите коя половина на лицето ви е по-фотогенична &ndash; лявата или дясната.</p> <h3>3. Внимавайте за ръцете си</h3> <p>Хубавото селфи не трябва да изглежда като селфи. Опъната ръка в кадър и пръсти на екрана &ndash; това е несериозно.</p> <h3>4. Не снимайте отражението си в огледалото със светкавица</h3> <p>Такива снимки винаги изглеждат непредставително: отражението от светкавицата разваля целия кадър</p> <h3>5. Не позирайте</h3> <p>За добро селфи е изключително важно да се държите естествено, а да се постигне подобно нещо, докато снимаш себе си, не е толкова лесно. Например може да си представите, че си общувате с някого, когото харесвате. Друг начин е да настроите камерата на телефона си на режим за серийно снимане &ndash; така има по-голям шанс поне една снимка да се получи непринудено.</p> <h3>6. Снимайте под правилен ъгъл</h3> <p><img src="https://cdncloudcart.com/4062/files/image/16114164_240035433087299_8546788298061811596_n.jpg" alt="" width="600" height="600" /></p> <p>Идеалният ракурс е изяснен по емпиричен път. Запомнете: завъртане на лицето три четвърти, а не анфас &ndash; ще бъдете неотразими.</p> <h3>7. Уверете се, че вие сте в главната роля</h3> <p>Фонът също е много важен за красиво селфи. Мръсни чинии и нацупени физиономии на случайни минувачи зад гърба ви &ndash; минус 90% от успеха.&nbsp;</p> <h3>8. Само не &bdquo;дъкфейс&ldquo;!</h3> <p>Освен ако не целите да направите идиотска снимка, никога не правете онази досадна физиономия със свитите устни. За хубаво селфи върви по-добре просто открита позитивна усмивка.</p> <h3>9. Светлината е ключова</h3> <p>По-добре е източникът на светлина да е пред вас и меко да огрява лицето ви. Ярката светлина и тъмнината още никого не са разкрасили. Затова пък разсеяната светлина е сигурен начин да се избегнат нежелани сенки по снимката, внезапни бръчки и унили торбички под очите. Селфи ринг SVETNYМЕ безупречно стои зад всичко това.</p> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/4062/files/image/produkt1-5a82f431e1f1f.jpg" alt="" width="345" height="345" /></p> <p><img class="aligncenter" style="cursor: pointer;" src="https://cdncloudcart.com/4062/files/image/button2-5a82ef663df4f.png" alt="" data-url="https://svetnyme.com/cart/add/191" data-ajax="toast" /></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки