ПОРЪЧАЙТЕ ПО ТЕЛЕФОН
0879 009 777

Светни се! Тест на селфи ринг.

09.03.2018 22:03:26

Светни се! Тест на селфи ринг.

След толкова нашумелите светещи кейсчета дойде ред и на светещтите рингове. Стана ми интересно от потребителска гледна точка и реших и аз да пробвам. Взех своя селфи ринг от ТУК. Цената му е 17,90лв. в момента и се зарежда с USB, което е доста удобно. Самото рингче има 36 лед лампички и 3 степени на осветяване, което позволява регулиране на светлината. Закрепва се с помощта на щипка и релано може да се сложи навсякъде – на телефон, грим палитра, таблет, дори и лаптоп. Това го прави удобен за селфита или ретуш на грима на тъмно място.

Да, има и по-евтини подобни продукти на пазара, но аз взех моя конкретно от SVETNYME, защото са ми най-достоверни и изглеждат най-качествени, a целта не е да го ползвам 3 пъти и да се развали.

Честно казано аз не го взех с идеята да се снимам вечерно време, а да го изпозлвам за close up изображения на грим. Вижте какво прекрасно отражение дава в окото. Харесва ми как подчертава бялъците в грима и дава допълнителна дълбочина на снимката.

Все пак направих и един тест в коридора на осветлението от рингчето. Резултатът е по-рязка снимка, по-добре описани детайли на лицето и подчертан блясък.

Вие бихте ли ползвали такъв тип продукт?

By Nadya Sivkova

БЛОГА НА SVETNTME

Блог

Светни се! Тест на селфи ринг.

Светни се! Тест на селфи ринг.

След толкова нашумелите светещи кейсчета дойде ред и на светещтите рингове. Стана ми интересно от потребителска гледна точка и реших и аз да пробвам. Взех своя селфи ринг от  След толкова нашумелите светещи кейсчета дойде ред и на светещтите рингове. Стана ми интересно от потребителска гледна точка и реших и аз да пробвам. Взех своя селфи ринг от  2018-03-09T22:07:39+02:00 Светни се! Тест на селфи ринг.

<p>След толкова нашумелите светещи&nbsp;кейсчета дойде ред и на светещтите рингове. Стана ми интересно от потребителска гледна точка и реших и аз да пробвам. Взех своя селфи ринг от<a href="http://www.svetnyme.com" target="_blank" rel="noopener">&nbsp;ТУК.</a> Цената му е 17,90лв. в момента и се зарежда с USB, което е доста удобно. Самото рингче има 36 лед лампички и 3 степени на осветяване, което позволява регулиране на светлината. Закрепва се с помощта на щипка и релано може да се сложи навсякъде &ndash; на телефон, грим палитра, таблет, дори и лаптоп. Това го прави удобен за селфита или ретуш на грима на тъмно място.</p> <p><img src="http://makeupbynadya.com/wp-content/uploads/2017/01/IMG_4951.jpg" width="600" height="800" /></p> <p>Да, има и по-евтини подобни продукти на пазара, но аз взех моя конкретно от SVETNYME, защото&nbsp;са ми най-достоверни и изглеждат най-качествени, a целта не е да го ползвам 3 пъти и да се развали.</p> <p>Честно казано аз не го взех с идеята да се снимам вечерно време, а да го изпозлвам за close up изображения на грим. Вижте какво прекрасно отражение дава в окото. Харесва ми как подчертава бялъците в грима и дава допълнителна дълбочина на снимката.</p> <p><img src="http://makeupbynadya.com/wp-content/uploads/2017/01/IMG_4993.jpg" width="600" height="800" /></p> <p>Все пак направих и един тест в коридора на осветлението от рингчето. Резултатът е по-рязка снимка, по-добре описани детайли на лицето и подчертан блясък.</p> <p>Вие бихте ли ползвали такъв тип продукт?</p> <p>By Nadya Sivkova</p> <p class="text-aligncenter"><img src="https://cdncloudcart.com/4062/files/image/produkt1-5a82f431e1f1f.jpg" alt="" width="345" height="345" /></p> <p><img class="aligncenter" style="cursor: pointer;" src="https://cdncloudcart.com/4062/files/image/button2-5a82ef663df4f.png" alt="" data-url="https://svetnyme.com/cart/add/191" data-ajax="toast" /></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки